Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki kroimy w palsterki, i dzieląć na porcje obiadowe wykładamy na talerz. Posypujemy przyprawą do ziemniaków i do kurczaka.

Ogórki obieramy, kroimy w plasterki. Cebule obieramy, kroimy w kostkę. Mieszamy, wykładamy na talerzyk i polewamy jugurtem śmietanowym. SOlimy. Wykładamy na talerz.

Martadele kroimy w porcje kotletowe, obtaczamy w rozbełtanym jajku z przyprawą do kurczaka , a następnie w bułce. Smażymy na patelni z olejem z obydwu stron.Każdą pocję wykładamy na talerz. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    prosto i smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dokaldnie, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !