Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Obieram dynię ze skóry, wydrążam ją z pestek. Kroję miąższ w dużą kostkę. W większym rondlu rozgrzewam oliwę. Posiekaną szalotkę szklę na oliwie. Dodaję przyprawy, paprykę, imbir, kumin i kurkumę. Smażę ok. 1 minutę.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    robię taką i nazywam "po indyjsku" :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    na pewno smaczna. uwielbiam takie połączenia smakow.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata34

    pychota.. i ładnie podana
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    no właśnie wcale nieładnie podana - nalane po sam brzeg, tak się nie podaje a na zdjęciu też dobrze to nie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !