Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ryż brązowy gotujemy w 1 szklance wody 30 minut. Po tym czasie przekładamy go do miseczki, wlewamy pół szklanki piwa i odstawiamy na godzinę pod przykryciem, by napęczniał i przeszedł lekko piwnym smakiem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z tym piwem to dałeś wymyśliłeś :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    to coś nowego!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    ciekawy pomysł, ale zmotoryzowanym bezpieczniej zjeść na kolację ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    smak dzieciństwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    smak dzieciństwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ooo fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    zdrowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tak przygotowanego ryżu nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    to co lubie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nowatorski pomysł na ryż, ciekawy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !