Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciasto nalesnikowe:
300 ml woda gazowana,
300 ml mleko,
33 dag mąka,
2 sztuki jaja,
szczypta Sól,



Ciasto naleśnikowe - podane wyżej składniki na ciasto zmiksować. czyli jaja, sól, mąka, mleko, woda gazowna. Można spróbować, czy jest dobrze przyprawione, wtedy daje nam to możliwość dosypania soli lub cukru.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetne do barszczu
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszniutkie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    robilem niedawno
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    apetycznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    ale apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !