Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Schab rozbić, przyprawić solą, pieprzem i majerankiem. Obtoczyć w jajku, potem w bułce tartej i smażyć na oleju.


Komentarze

  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Idealny obiad. Lubię taki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki sosik z kotlecikiem..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pycha mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    robiłem niedawno schabowe z czosnkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wierze, że też były pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !