Sposób przygotowania

Gotowe mieszanki sałat ( endywia,radicchio,strzępiasta,lodowa,rukola,roszponka) nie wymagają płukania.Są gotowe do spożycia.Jeśli sami mieszamy różne rodzaje należy sałaty umyć i osuszyć,rozdrobnić na mniejsze kawałki palcami. W przezroczystej salaterce ułożyć warstwami na przemian warstwę sałat, plasterków jajek i sosu czosnkowego.I tak warstwami układać do wyczerpania składników.Wierzch posypać plasterkami rzodkiewki i posiekanym cienkim szczypiorkiem typu siedmiolatka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo apetycznie wygląda,lubię takie sałatki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    świetnie się prezentuje na zdjecu i ta rzodkiewka dodająca koloru

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !