Sposób przygotowania

Rozgrzać piekarnik do 200stopni.

Wymieszać suche składniki (mąkę, proszek do pieczenia, sodę, kakao, cukier. W osobnym naczyniu wymieszać dobrze płynne składniki (mleko, olej, jajko). Czekoladę rozdrobnić na mniejsze kawałki.

Formę do muffinek wyłożyć papilotkami. Do suchych składników dodać płynne oraz połowę rozdrobnionej czekolady, szybko zamieszać (tylko do połączenia składników). Masę wyłożyć do formy na muffinki, posypać resztą kawałków czekolady, piec 20-25 minut w temp 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna propozycja na deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !