Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Wszystkie składniki umieścić w misce i wymieszać łyżką przez 30 sekund. Miskę przykryć i odstawić na 12-18 godzin w ciepłe miejsce. Następnie przełożyć ciasto na oprószoną mąką stolnicę, złożyć je na pół. Przełożyć na ściereczkę mocno obsypaną mąką i zostawić do wyrastania. Ja przełożyłam chleb ze ściereczką do miski. Odstawić na ok. godzinę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cris04

    Cudne dziury!
  • 2
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Podoba mi się :) Jaką mąkę trzeba użyć :)? Proszę o info na priv. :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !