Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Nastawiamy piekarnik na 210 stopni. Do wysokiego naczynia wsypujemy mąkę , cukier, proszek do pieczenia i sodę , delikatnie mieszamy , dodajemy margarynę i miksujemy stopniowo mleko i na końcu jajka .Mieszamy aż do uzyskania jednolitej masy pozbawionej grudek . Ścieramy gorzką czekoladę na tarce , dodajemy do masy Masa powinna być gęsta , nakładamy ją łyżką do sylikonowych foremek lub do papilotów .


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Genialne, a na pewno jakie pyszniutkie;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    łał.. jadłam takie u mojej bratowej, ale zapomniałam wziąć przepis.. są wspaniałe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    przeprowadzam się do Ciebie i nigdy głodu nie zaznamy :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Smakowicie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pysznie nadziane!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !