Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną należy odgotować. Po odgotowaniu wkładamy ją ponownie do garnka lejemy wodę i nadal gotujemy, dodajemy liśćie laurowe i ziele angielskie. Kroimy kiełbasę w kostę, cebulę też. Na patelni rozgrzewamy olej i dodajemy kiełbasę i cebule, przysmażamy. Dodajemy do garnka. Gotujemy. po około godzinie dodajemy koncentrat pomidorowy i wszystko mieszamy. jeszcze chwilę gotujemy.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Betka

    ooo fajny i jaki prosty!;)
  • 6
    original
    Opublikowano

    EWI

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    uwielbiam prostotę;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    smaczny bigos;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !