Sposób przygotowania

Pokrój wołowinę w kostkę o szerokości ok. 1,5cm, dodaj do cebuli i duś wszystko przez kilka minut. Wlej 2 litry wody, dodaj kostki do mięs ,kolorowe papryki i pieczarki oraz ogórki kiszone pokrój w kostkę. Dodaj do duszonego mięsa. Duś dopóki mięso nie będzie miękkie. Na sam koniec dodaj koncentrat pomidorowy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robie inaczej ale taka wersja też chyba dobra.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pożywne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    robię coś na podobieństwo tego i zawsze wychodzi super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetyczne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetyczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię taki bogracz
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    przepyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nabrałam apetytu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Solidny obiad.
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    już od jakiegoś czasu zbieram się żeby ugotować
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawa nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !