Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Pierś z kurczaka przecinamy wzdłuż na pół i bardzo cienko rozbijamy, nacieramy z dwóch stron pieprzem oraz solą.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajne połączenie kolorów
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pyszne :) pięknie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    apetyczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !