Sposób przygotowania

Tuńczyka odcedzamy, a zebrany olej wylewamy na patelnię- podsmażamy na nim pokrojony drobno czosnek- tak by był chrupiący.
Brokuły dzielimy na różyczki- krótko gotujemy w osolonej wodzie- dobrze odcedzamy.
Do podsmażonego czosnku dodajemy brokuły i tuńczyka- wszystko dobrze mieszamy- przyprawiamy do smaku.
Na koniec dodajemy ugotowany al dente makaron.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia21

    przepyszne :)!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renata16

    extra,a do tego jeszcze z tuńczykiem mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.smaczne danie !
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    świetnie przyrządzone (:
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    coś dla mnie, uwielbiam brokuły

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !