Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek i połóż grzyby zaokrągloną częścią na patelni; smaż przez ok.1 min.
Umyj świeży szpinak i wrzuć do garnka. Na małym ogniu gotuj przez ok. 2-3 min, aż szpinak straci na objętości. Odcedź wodę i pokrój na kawałki.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smacznie nadziane...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    ekstra :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    oryginalne grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !