Sposób przygotowania

Cytryny dokładnie szczotkujemy i sparzamy, kroimy na mniejsze cząstki. Całość zalewamy alkoholem przekładamy do np. słoika, zakręcamy i odstawiamy na ok. 3 tygodnie. Po tym czasie gotujemy mleko z cukrem i studzimy. Gdy mleko będzie chłodne dodajemy alkohol z cytrynami i mieszamy. Całość cedzimy przez gazę bądź ściereczkę. Gotowe :)

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowity :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowity :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszny - lubię likiery
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia_mc

    Wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smakowitości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !