Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mleczną czekoladę rozpuszczam w kąpieli wodnej. Ten rodzaj czekolady szybko się warzy, dlatego najlepiej rozpuścić ok. 3/4 czekolady, zdjąć z kąpieli wodnej i resztę rozpuścić mieszając łyżką. Dodaję kilka kropel aromatu, np. migdałowego.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja! mniam mniam;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pięknie wyglądają:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    genialnie wyglądają:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    znkomite:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    rewelacja!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !