Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne grubo posmarować miękkim masłem i posypać bułką tartą.
Grzyby leśne (najlepiej mieszane) oczyścić i pokroić w spore kawałki - mniejsze na połówki lub ćwiartki.
Do miski z grzybami wsypać troszkę listków rozmarynu, dodać posiekany czosnek, pozostałą bułkę tartą, starty żółty ser oraz przyprawiś solą i pieprzem.
Wszystko dokładnie wymieszać i przełożyć do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Zapiec 15-20 minut (pod przykryciem) w temp.200-220*C, aż grzyby zmiękną.

Podawać z bagietką lub jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ale pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !