Sposób przygotowania

jajka miksujemy razem z cukrem i dżemem, następnie dodajemy olej i miód i dalej miksujemy. Do tego wsypujemy mąke zmieszaną z sodą, kakaem i przyprawą do piernika - dalej miksujemy, stopniowo dolewamy mleko. Ciasto wykładamy na dużą blachę i pieczemy 60 minut w temp 180* . galaretki rozpuszczamy w 3 szklankach wody. Ostudzony piernik przecinamy i wylewamy tężejąca galaretke - odrazu przykrywamy górą. Piernik polewamy gotową polewa czekoladową i posypujemy wiórkami kokosowymi

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może być dobre :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    pysznie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny piernik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczny :)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fantastyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ale bym zjadła......
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ale bym zjadła......
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ale bym zjadła......
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pierniki bardzo lubię
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !