Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
1/2 szt
marchew
1 szt
jabłko
1 szt
papryka zielona
1 szt
cebula czerwona
1 szt
sos winegret
4 łyzki
Pieprz ziołowy mielony Prymat
do smaku
Sklep Prymat
Zioła prowansalskie suszone Prymat
do smaku
sól do smaku
Sklep Prymat
kukurydza w puszce
1/2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

Kapustę szatkujemy, dodajemy pokrojoną cebule i paprykę, solimy. Jabłko i marchew ścieramy na grubej tarce, dodajemy do surówki razem z odcedzoną kukurydzą . Polewamy sosem winegret, przyprawiamy ziołami i pieprzem, mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 18.04.2012 13:33
samo zdrowie,pyszna
anja3107 17.04.2012 12:16
smaczna
gosia47-47 17.04.2012 11:53
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak