Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

halibut w panierce

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

halibut
2 szt
mąka
1 szklanka
jajko
2 szt
sól do smaku
do smaku
Sklep Prymat
olej do smażenia
2 szk
Pieprz ziołowy mielony Prymat
1 opak
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: halibut w panierce

Kroki postępowania

1
Halibuta myjemy , kładziemy na talerz. Solimy, pieprzymy ( mozna dodac paprykę ).
Krok 1 - halibut w panierce foto
2
Najpierw obtaczamy w mące , następnie maczamy w rozbełtanym jajku. I znowu wkładamy do mąki. Wychodzi cos takiego jak na zdjęciu.
Krok 2 - halibut w panierce foto
3
Patelnie rozgrzewamy, lejemy olej. Rybę smażymy ok. 8 min z jednej strony na małym ogniu.


Smacznego !
Krok 3 - halibut w panierce foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.07.2013 10:05
powinno być zdjęcie główne
Mysiunia 16.12.2012 16:30
tylko gdzie ten halibut?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak