Sposób przygotowania

Pomidory umyć, pokroić w cząstki. Układać warstwami w słoiku, posypać lekko solą i wlać łyżkę oliwy, układać następną warstwę, posolić i wlać oliwę. Słoiki zakręcić i pasteryzować 30 minut w garnku napełnionym wodą do 3/4 wysokości słoików.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    Super wyszło
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    najlepsze swojskie przetwory
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne przetwory
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    przyznam, ze nigdy nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    zimą działa jak słońce ukryte w słoju:),super zaprawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !