Sposób przygotowania

Umyj warzywa (seler, ziemniaki, marchewki, pietruszki) i ugotuj je w skórkach do miękkości. Odstaw do ostygnięcia.
Ugotuj jajka na twardo (do gotującej się i osolonej wody włóż jajka i gotuj przez około 10 minut). Zimne jajka obierz ze skorupek i pokrój w kostkę. Ugotowane warzywa obierz ze skórek i pokrój w dość drobną kostkę. Do dużej miski przełóż groszek, pokrojone warzywa i jajka, pokrojone w kostkę ogórki, jabłko i cebulę. Zmieszaj warzywa z musztardą i majonezem Dopraw sałatkę pieprzem. Włóż sałatkę na kilka godzin do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    Jarzynowa jest najlepsza;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    babeczka007

    mniam mniam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !