Sposób przygotowania

1.Pierś z kurczaka kroimy w paski .Gotowe paski kropimy sosem sojowym i odstawiamy na 15 min .Następnie nabijamy je na patyczki do szaszłyków .
2.Jajko mieszamy w miseczce moczymy w nim paseczki kurczaka .Obtaczamy w tartej bułce .Smazymy na patelni .
3.Robimy sos tysiąca wysp według przepisu na opakowaniu .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina9122

    Wygląda smakowicie, muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Pyszne, sama robię podobne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale narobiłaś ma smaka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    mnie też się podoba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !