Sposób przygotowania

Pieczarki obrać, opłukać. Przesmażyć na maśle, przestudzić, pokroić w plastry. Pory oczyścić, opłukać, pokroić w kostkę. Ugotowane na twardo i obrane jajka pokroić w kostkę. Czosnek obrać, drobniutko posiekać. Wszystkie składniki przełożyć do półmiska, przyprawić, wymieszać. Dodać majonez.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    Robię takie same tylko z cebulą zamiast pora.Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    U mnie w domu bardzo lubi się pieczarki więc na pewno wypróbuję przepis!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    fajna nazwa
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    można pozawracać
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Bardzo smakowicie sie zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wypróbuję
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    mnie się tam nic nie zawróciło
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Fajna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !