Sposób przygotowania

Mąkę, pokrojone na małe kawałki masło, sól i jajko zagnieść na jednolitą masę. Owinąć w folię spożywczą i wstawić do lodówki na ok. 1 godz. Po tym czasie wykrawać odpowiednie kształty i piec w temperaturze 170 stopni przez ok. 20 - 30 min (na oko).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ale ładnie ozdobione! :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Aż żal jeść:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    jak malowane:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    motyl , bo malowane specjalnymi pisakami :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !