Sposób przygotowania

Ciasto: 4 szklanki mąki wymieszać z 1 szklanką cukru, cukrem waniliowym, proszkiem do pieczenia i amoniakiem. Rozpuścić 10 dag margaryny i ostudzić, a następnie dodać do produktów sypkich, dodać jaja i zagnieść ciasto. Podzielić na 3 placki i piec 15 minut.

Masa: 1,5 kostki margaryny rozpuścić z 2 szklankami cukru, następnie wsypać mąkę i kakao, wymieszać i wlać mleko. Gotować aż zgęstnieje.

UWAGA! Przekładać gorącym budyniem!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    PYCHA!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Baaardzo apetyczny!;D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Pyszności ;) jak wszystko co z czekoladą ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    przepięknie wygląda!;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    Super:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajne ciasto ,lubię ciasta na amoniaku.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !