Sposób przygotowania

Rybę np fileta z pangi czy mintaja lub jaką kto lubi kroimy w nieduże kawałki, lekko solimy i panierujemy w mące-jajku-mące smażymy na rozgrzanym oleju. warzywa tj marchew, pietruszkę obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej, cebulę w plasterki. Rozgrzewamy w garnku 3 łyżki oleju, podsmażamy cebulę, a następnie dodajemy starte warzywa i dusimy, można podlać trochę wodą. Gdy warzywa będą już miękki doprawiamy do smaku musztardą odrobiną soli i pieprzu oraz dodajemy koncentrat pomidorowy. Rybę układamy na półmisku lub w misce i przykrywamy gotowymi warzywami, tak by ryba nie wystawała, aby nie obeschła. Smacznego

Komentarze

  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    lubię taką
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    samo zdrowie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    chrupnij-sobie.pl

    moja ulubiona
  • 0
    247017_776885135732812_6766402448041904983_n
    Opublikowano

    Milka100

    takiej nie jadłam
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna rybka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    lubię rybki w każdej postaci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszna rybka
  • 0
    p41-2
    Opublikowano

    Futka

    Wspaniała i aromatyczna rybka - pycha! :)
  • 0
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    zupełnia inna niż w domu
  • 0
    dsc_1104
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    pysznie tu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !