Sposób przygotowania

margarynę rozgrzewam w rondelku,zasypuję mąką,robię zasmażkę,dolewam wodę i powstaje sos,solę go i dodaję pieprz.Parówki gotuję ,obieram ze skóry i kroję w krążki i dodaję do sosu.Podaję z ziemniakami i kiszoną kapustą

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    SUPER POMYSŁ
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    tom

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    dobrze by było do sosu dodać musztardę, powstał by sos musztardowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ale jak kryzysowy to musztardy nie ma.Super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetny jak to kryzysowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    grunt zrobić coś z niczego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !