Sposób przygotowania

Brokuły rozdzielamy i wrzucamy do gotującej, osolonej wody. Ser feta kroimy w kosteczkę i dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Brokuły odcedzamy. Wszystko razem mieszamy (najlepiej mikserem), tak by powstała jednolita, kremowa masa. Tak utworzoną pastę wkładamy do lodówki na co najmniej 15 minut. Możemy podawać z chlebem lub innym pieczywem, alternatywą są również wafle ryżowe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    ale fajne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Bardzo ciekawy przepis, ja jadłem z krakersami;);D Mniammmmm!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pozytywny w smaku kremik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !