Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Margarynę utrzeć z cukrem, dodać jajka, żółtko, śmietanę, i przesianą mąkę z proszkiem. 2/3 ciasta rozłożyć na wysmarowaną blachę,


Komentarze

  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zamarzył mi siętaki makowiec - ja piekłam drożdzowy
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię dużo masy makowej i mało ciasta...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wspaniały bo ma duzo maku.
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetny, od razu widać że nie jest z gotowej masy makowej
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelka
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    bardzo lubię makowce
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    mniam,mam słabość do makowców :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    makowiec chyba zawsze będzie mi się kojarzył z moją babcią, w Jej wykonaniu był zawsze wyśmienity :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię makowce takie jak Twój z dużą ilością maku.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    bardzo lubie makowca, ten wyglada apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !