Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Galaretkę rozpuścić w 1 szklance wrzącej wody, przestudzić, wymieszać z 250 ml wina, zostawić do zastygnięcia. Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej, wylać ją cienkim strumieniem na folię aluminiową w ten sposób, żeby paski się gęsto przeplatały, zostawić do zastygnięcia.


Komentarze

  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda po prostu bosko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika78

    wow! piekna prezentacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    bardzo ładnie się prezentuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    apetyczny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    smaczne
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ładnie podany pyszny deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !