Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Na stolnicę wysypujemy mąkę, cukier, sól i dodajemy kawałki masła. Zagniatamy ciasto, dodajemy jajko, mleko i zagniatamy by ciasto było dobrze wyrobione. Następnie owijamy je w folię aluminiową i chowamy do lodówki lub zamrażarki na 30 minut. Po tym czasie wałkujemy i wyklejamy ciastem formę do tarty.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam.....
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    wygląda super
  • 0
    dwsz-328
    Opublikowano

    marta19

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !