Sposób przygotowania

zółtka ubijamy z cukrem i mieszamy z mąkami oraz proszkiem do pieczenia białak dodajemy ubite na sztywno i delikatnei mieszamy pieczemy dwa biszkopty na złoty kolor. Masło ucieramy i mieszamy z masa kajmakową. Krakersy mozemy maczać w alkoholu
Przełozenie : biszkopt - masa- krakersy- masa-krakersy-masa- biszkopt masa i posypujemy zgniecionymi krakersami.

Komentarze

  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ciekawe ciasto musze wyprobowac
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetny pomysł na odmienienie zwykłego biszkoptu. Połączenie słonych krakersów w słodkim cieście jest naprawdę pyszne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !