Sposób przygotowania

jajka ubić z cukrem i dodać: mleko, kakao, mąkę wymieszaną z sodą oczyszczona i przyprawę do piernika. Na koniec rozpuszczoną i ostudzoną margarynę. WYmieszaj wszystko. Piec w natłuszczonej blaszce w temp 180 st C przez godzinę. Gdy przestygnie przełóż je powidłami

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    mój ulubiony:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    a już byłam ciekawa co to za piernik z makiem... ale jak sądzę wkradł się drobny błąd - co nie zmienia faktu, że muszę się zastanowić nad piernikiem z makiem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !