Sposób przygotowania

Jajka obrać ze skorupek i utrzeć na tarce warzywnej o największych oczkach.
Pieczarki obrać ze skórki i zetrzeć na tych samych otworach tarki.
Na końcu zetrzeć żólty ser.
Składniki sałatki wymieszać i doprawić do smaku.
Polać olejem i ponownie wymieszać.

Sałatka świetnie smakuje na kanapce z masłem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię ze zwykłymi tostami
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    *** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    ciekawa:) muszę wypróbować, dodaję do książki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    świetna, idealnie trafia w mój gust. Dodałam do mojej książki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    do wypróbowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !