Sposób przygotowania

Jajka przekroić wzdłuż na połówki. Wyjąć żółtka i przetrzeć przez sito. Por pokroić w paseczki /wystarczy tylko 2 łyżeczki/ .Żółtka połączyć z musztardą, śmietaną, dodać por i kilka drobno pokrojonych grzybków. Przyprawić do smaku solą , pieprzem i nadziewać białka.
Na półmisku ułożyć sałatę, a na niej jajka. Każde jajko udekorować małym grzybkiem, marynowaną cebulką i posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    ładne zdjęcie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    robię podobne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    no extra jajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !