Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodać namoczoną bułkę, jajko, przyprawy, pokrojoną w kosteczkę cebulkę.
Formować małe pulpeciki, obtoczyć w mące i smażyć na złoty kolor.
Na koniec dodać koncentrat, rozprowadzić troszkę wodą, doprawić do smaku.
Jeżeli wyszedł za rzadki, zagęścić odrobiną mąki

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oj jak ja dawno nie jadłam takich tłuczonych ziemniaczków z takimi pulpecikami... aż chce się jeść :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !