Sposób przygotowania

Filety opruszamy solą i pieprzem.
Cebulki drobno siekamy, a paprykę kroimy- wrzucamy na rozgrzane masło- podsmażamy.
Dodajemy bulionetkę i paprykę mieloną- podlewamy wodą.
Do powstałego sosu wkładamy filety i dusimy je kilka minut, kilka razy delikatnie obracając.
Na koniec dodajemy posiekaną zieloną cebulkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    jeśli smakuje tak jak wygląda to chętnie spróbuję!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetna rybka !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zapowiada się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to coś dla mnie :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    zachecajace
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    mniam wygląda apetycznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    A_gucha

    w końcu jakiś ciekawy przepis na rybkę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    A_gucha

    w końcu jakiś ciekawy przepis na rybkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    uwielbiam rybę pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    uwielbiam rybę pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna ta rybka :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    apetycznie wygląda
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dla mnie super smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !