Sposób przygotowania

W wodzie rozpuszczamy kostki bulionowe (wg wskazówek na opakowaniu).
Dodajemy ziele angielskie i liście laurowe a następnie obrane i pokrojone w kostkę warzywa.
Gotujemy je do miękkości.
Usuwamy ziele angielskie i liście i miksujemy zupę na krem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna zupa-krem,smakuje najlepiej z groszkiem ptysiowym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !