Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pierś z kurczaka dzielimy na 4 szerokie filety i rozbijamy je tłuczkiem, aby były cienkie. Połowę każdego z filetu smarujemy majonezem (ok. 1 łyżeczka na 1 filet),


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    oryginalne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super, wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    takiego połączenia nigdy nie spotkałam , intrygujące :)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    był to mój autorski pomysł :) żółtego sera nie było, a miałam ochotę na jakieś zawijane fileciki, więc wypróbowałam z twarogiem :) i szczerze muszę przyznać że smakowały mi lepiej jak z serem żółtym:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Takich jeszcze nie jadłam, ale wyglądają przepysznie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    takiej wersji nie jadłam , zapowiada się przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !