Sposób przygotowania

Marchew obieramy, nastepnie płuczemy w celu wyczyszczenia. Jałbko płuczemy i ścieramy zarówno je , jak i marchew na tartce na większych oczkach. Rzodkiem obieramy, dokladnie myjemy i także ścieramy na tarce. Wszytsko ze sobą łączymy. Dodajemy Do smaku majonez wraz ze smietaną. Mieszamy. Do smaku warto dodać sół oraz pieprz. I Smakować by zostało doprawione tak jak lubicie. Polecam, do obiadu bardzo smaczna.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna suróweczka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczna,uwielbiam surówki nie tylko do obiadu,często robię grzanki z różnymi surówkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !