Sposób przygotowania

Mięso należy wymieszać z jajkiem i namoczoną bułką. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawy do smaku, całość wymieszać. Formować pulpety. Obtoczyć w bułce tartej i obsmażyć z obu stron. Następnie przełożyć do garnka, zalać wodą i gotować około 10-15min. Przyprawić pieprzem, przyprawą w płynie, zaprawić mąką. Na końcu dodać posiekany koperek. Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    sos
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Domowe jedzonko.
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne dawno nie robiłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pulpeciki przepyszne, a sosik koperkowy jest moim ulubionym :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wyśmienity pomysł na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    super obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo smaczne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne pulpeciki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetny obiadek mmmmmmmmmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !