Sposób przygotowania

Przygotowanie ciasta -

Do wody wsypujemy cukier, dodajemy droźdże, sól i oliwę.
Wlewamy rozczyn do mąki, zagniatamy i odstawiamy do wyrośnięia.

Gotowe ciasto dzielimy na 8 cześci. Z każdej uformować mały placek. Na przygotowanych krążkach ciasta rozsmarować przecier, ułożyć liście szpinaku, po plastrze pomidora, mozarelli i oliwkach. całośc posypać przyprawami według uznania.

Pieczemy 20 min w piekarniku rozgrzanym do 180'C.

Smacznego!



Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Pyszny szpinak.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    urocze, jak ciasteczka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo smakowicie się prezentują.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    wyglądają wyśmienicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Ale bym zjadła taką mini pizzę :)i to nie jedną
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    piękne i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !