Sposób przygotowania

Z wody i kostek rosołowych przygotować bulion. Dodać curry. Wrzucić ryż. Gotować 15-20 minut. Podawać jako składnik dań chińskich lub tajskich

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    superr
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    jadłam dzisiaj i był pyszny.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    rewelka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    na ostro pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszny i do tego kurczak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ładny kolor
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajny dodatek
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    super urozmaicenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    tez taki robię, super ma kolor
  • 2
    original
    Opublikowano

    malina

    lubię ryż na ostro

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !