Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić i poszatkować. Delikatnie nasolić. Cebulę obrać pokroić w kostkę, posolić i odstawić na 15 min, aby zmiękła, majonezem wymieszać z jogurtem. Natkę pietruszki umyć i posiekać. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić do smaku i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię taką jest bardzo dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    ja tez robie taka sama i jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne jest smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealna do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny dodatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobry dodatek do obiadu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszna jest- często taka jadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała do obiadu
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna kapustka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !