Sposób przygotowania

DO MIĘSA MIELONEGO DODAJEMY POKROJONĄ W KOSTKĘ CEBULĘ, JAJKO I NAMOCZONĄ W WODZIE LUB MLEKU BUŁKĘ WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY. DO WYMIESZANEGO MIĘSA DODAJEMY KUCHAREK I PIEPRZ DO SMAKU- MIESZAMY. Z MIĘSA FORMUJEMY KOTLECIKI - MNIEJSZE LUB WIĘKSZE OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYMY NA ROZGRZANYM OLEJU Z OBU STRON. PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    tradycja najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    tradycyjnie i smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    6tradycyjne zawsze smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    takie najlepsze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    szybko się robi i dobrze smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !