Sposób przygotowania

Mięso umyć. Czosnek przecisnąć przez praskę. Wymieszać z winem, olejem, sosem sojowym, keczupem i przyprawami. Do marynaty włożyć mięso, nakłuć je w paru miejscach widelcem i odstawić do lodówki na około 12 godzin, co jakiś czas obracając je. Upiec

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    mięsko z takiej marynaty pycha
  • 4
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pysznie się zapowiada :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    w sam raz na sezon grillowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ale aromatyczna, ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !