Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy, kroimy i smażymy na patelni na maśle na rumiano- przyprawiamy pieprzem i Kucharkiem.
Przekładamy usmażone pieczarki na inne naczynie.
Jajka wybijamy do miseczki- solimy i rozmącamy dokładnie- wylewamy na rozgrzaną patelnię po pieczarkach.
Gdy jajka się lekko zetną wykładamy na omlet pieczarki i posypujemy całość posiekaną zieloną cebulką.
Smażymy omlet tak długo ( oczywiscie na malym ogniu) aż jajka całkiem się zetną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    Kolejna świetna propozycja :-) wygląda bardzo wiosennie i pewnie świetnie smakuje :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    swietne danie....uwielbiam pieczarki a w takim polaczeniu jak tu to juz naprawde rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha śniadanko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Aż naszła mnie ochota na takiego omlecika
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam omlety, a Twój jest rewelacyjny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    smakowity omlet

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !