Sposób przygotowania

Opłukane mięso ponacinać na małe kawałki, następnie rozbić wg własnego uznania, gotowe kawałki posypać solą oraz pieprzem do smaku. Do pół talerzyka wbić jajka roztrzepać trzepaczką z dodatkiem soli, namoczyć każdy kawałek mięsa, następnie obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron aż będą rumiane.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    Taki lubie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    lubie takie szybkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anka1

    bardzo lubię :D
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie robiłam ;/
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anka1

    pycha:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    tradycyjnie najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !