Sposób przygotowania

Do wody w garnku wrzucamy kiełbasę pokrojoną na kawałki, obraną małą cebulę, vegetę, majeranek, liść laurowy i ziele angielskie. Wszystko gotujemy około 20 min. Pod koniec gotowania zaprawiamy śmietana rozrobioną z wywarem z zupy. Wszystko mieszamy - nie zagotowujemy.
Smacznego !

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    do składników tzeba dodać jeszcze majeranek i vegetę do smaku , nie napisałem ponieważ nie chciało mi dodać przepisu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    uwielbiam barszczyk biały":)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bo gdybyś zamiast vegety napisał kucharek to by dodało bez problemu ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubię taki barszcz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię taki barszczyk
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zrobili?cie mi na niego smaka ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !